Referenties

Dit zeggen anderen over mij

Ik kan zelf zeggen wat ik doe, maar ik laat anderen het ook graag vertellen aan je. 

 

“Afspraak is afspraak. En dan net een stapje verder. Cyrina is een professional in alles wat ze doet. En in het contact: voelen, vragen, luisteren en dan raken. Precies genoeg. Haar energie van oprechte aandacht zorgt ervoor dat je zelf je puzzelstukjes op de juiste plek kunt leggen.”

Fred Stapel – Manager Pensioencommunicatie

 

“Cyrina is professioneel, coöperatief en doelgericht. De gesprekken hadden een heldere structuur, ik werd serieus genomen en tegelijkertijd wist ze de vinger steeds op de zere plek te leggen. Cyrina heeft daarnaast ook de doortastendheid die nodig is om focus te houden op het doel en te voorkomen dat een gesprek enkel over dagelijkse beslommeringen gaat.

Tijdens onze gesprekken gaf ze steeds de keuze aan mij voor het gespreksonderwerp. Ze hielp mij hierbij zodat het ook bijdroeg aan mijn uiteindelijke doel van het coachingstraject. Ik vond het prettig dat de opbouw zo transparant is en dat ik zelf de keuze had over het gespreksonderwerp. Daarnaast voelde ik me echt begrepen door Cyrina. Ze wist de kracht uit mij te halen door de juiste vragen te stellen, in plaats van te oordelen over wat ik doe.”

Bram
 
 

“Cyrina geeft oprechte aandacht aan mensen, waardoor je het gevoel krijgt dat je volledig gehoord wordt. Ze creëert ruimte voor emoties en het bespreken van de vraagstukken. Ze denkt met je mee en geeft realistisch advies dat makkelijk realiseerbaar is. Haar communicatie is heel fijn en duidelijk. Ze houdt zich aan de afspraken. Cyrina is een heel fijn en open persoon, waarmee je makkelijk en snel een connectie kan maken en makkelijk mee kan praten.”

Marisha Stepanian – Founder van Culture Your BRND

 

 

“Cyrina is nauwkeurig, professioneel en houdt zich aan gemaakte afspraken. Je kan op haar bouwen. Ze heeft veel kennis van coaching en heeft een goed ontwikkeld gevoel voor empathie. Daarin geeft ze mensen ook de ruimte hun verhaal te vertellen en laat ze anderen gehoord voelen (iets wat vandaag de dag niet vanzelfsprekend is). Ook heb ik gemerkt dat Cyrina graag een stap extra doet voor mensen. Al met al is het een groot plezier om met Cyrina samen te werken.”

Wardell Amerika MD – Co-founder van Pacea

 
 

“De communicatie was helder, van afspraak tot opdracht was allemaal goed, het voelde als ontzorgen zodat je alleen aan de slag hoeft met je ontwikkeling. Daarnaast was het fijn om in de eerste sessie er achter te komen dat loopbaancoaching voor mijn vraag (mijn vraag was vrij open en niet perse een probleem) de beste keus was en daar zijn we mee aan de slag gegaan.

Als ik Cyrina nodig had voor vragen dan was ze goed bereikbaar. Ze is gewoon een fijn mens dat zich goed kan inleven in een ander en komt ook met voorbeelden van eigen situatie als dat relevant is. Ik voelde me vrij om zaken te vertellen, ze neemt de tijd en luistert goed en dat spreekt vertrouwen uit. Cyrina heeft een heldere aanpak wat te verwachten van het traject, ze is geduldig waardoor je je op je gemak voelt om zaken op tafel te leggen. Een menselijke aanpak!

Het traject gaf in elk gesprek inzichten. Het maken van de ene opdracht vond ik wat makkelijker dan de andere, maar belangrijk was dat het zaken losmaakte en stof tot nadenken gaf. Het resultaat is dat er zaken voor mij duidelijker geworden zijn, vooral inzichten in wat ik nu leuk vind in mijn huidige werk. Maar ook wat ik in mijn toekomstige werk qua talent/kunde heel graag zou willen inzetten en welke zaken pertinent niet meer. Ik merk dat het geleerde uit de sessies mij goed van pas komt waardoor ik het naar mijn zin heb op werk.”

Danny

 
 

“Ik heb Cyrina ervaren als een aardige, niet-oordelende en betrokken coach. Ze gaf mij het gevoel begaan te zijn met mij en een medestander te zijn in mijn leertraject. Dit bleek niet alleen uit de tijd die ze nam om oefeningen rustig af te ronden, maar ook uit het feit dat ze goed luisterde naar mijn behoeftes en mij de ruimte gaf om onze sessies hierop aan te passen. Ze was altijd goed voorbereid, wist nog precies waar we de vorige keer over hadden gesproken en kwam hier soms ook op terug.

De sessies met Cyrina hebben mij geholpen om meer inzicht te krijgen in bepaalde gedragspatronen, waar deze vandaan komen, en wat voor impact deze hebben op mijzelf en mijn omgeving. Het reflecteren op situaties uit mijn dagelijks leven, verschillende oefeningen en theoretische achtergrond hierbij waren erg nuttig. Ze legde duidelijk en geduldig uit en legde goede verbanden met mijn situatie. Ik heb al enkele veranderingen bij mezelf gezien waar ik profijt van heb en welke ik zeker vast wil houden. Naar de toekomst toe wil ik ook bij grotere, spannendere zaken mijn perfectionisme los kunnen laten.

Dankzij het coachtraject met Cyrina weet ik beter wat mij hier nu nog van weerhoudt, maar heb ik ook concrete handvatten om hier mee te oefenen. Tot slot waardeer ik hoe ze mij leerde ook kleine verbeteringen te vieren. Kortom, een waardevol coachtraject dat mij zeker heeft geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling!”

Ellen

 

“Als collega heb ik Cyrina leren kennen als iemand met een hele fijne persoonlijkheid. Ze staat voor je klaar, luistert goed en is actiegericht. Ze blijft goed rustig en laat zich niet meeslepen in de hectiek. Verder is ze betrokken, kan ze goed relativeren en heeft ze een goede dosis humor. Al deze eigenschappen kan ze ook heel goed toepassen in haar coaching. Ik beveel Cyrina dus zeker aan als je een betrokken coach zoekt met een goed luisterend oor en een vleugje humor.”

Wendy van Leeuwen – Communicatieadviseur

 

Gecertificeerd coach

Ik ben een gecertificeerd coach en heb mijn opleiding bij NONONS afgerond. Als professional ben ik aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en werk ik volgens deze richtlijnen.