Meer weten:

Veelgestelde vragen

Voor wie is het traject: ik ben eigen.wijs en werk met passie geschikt?

Dit traject is voor jou als:

  • Je veel bezig bent in gedachten. Wat je nu aan het doen bent met je werk blijft maar knagen aan je. Je wilt juist de kracht van je denkkant inzetten, in plaats van dat je blijft malen in hetzelfde rondje. Je wilt de juiste stappen zetten om het daadwerkelijk anders te gaan doen en met plezier te werken.
  • Je een compleet traject wilt waarmee jij je volledig kunt richten op jouw ontwikkeling om zo de stappen te zetten die nodig zijn om jouw resultaat te behalen.
  • Je op zoek bent naar persoonlijke begeleiding in jouw loopbaanzoektocht. Iemand die met gerichte vragen en een bewezen loopbaanstappenplan je helpt om die vooruitgang te boeken die je zo graag wilt. Eerlijk zegt waar het op staat en je motiveert om die blijvende verandering te creëren.
  • Je niet meer wilt gaan voor de quick fixes, zelfhulp blogs, boeken en snelle tips & tricks. Maar je gunt jezelf de tijd en investering om je loopbaanonderzoek te doorlopen en werkkeuzes te maken die je meer plezier en energie geven.
Waar vinden de coaching sessies plaats?

De gratis sessie is online via Zoom. Voor de verdere coaching is mijn ervaring is dat dit het prettigst face to face werkt en buiten je privé- of werkomgeving. Ook in deze tijd kunnen we op een corona-proof manier afspreken in Het Coachhuis. Het kan natuurlijk voorkomen dat het tijdens het coachingstraject even niet anders kan dan online af te spreken. Uiteraard is dat dan mogelijk.

Ik coach op afspraak in Het Coachhuis in Den Haag of Rotterdam.

Wil je graag je traject volgen op een Coachhuis locatie in een andere stad? Ook dat kan. Laat het me weten, dan stemmen we de mogelijkheden samen af.

Al onze sessies en ons contact is altijd vertrouwelijk.

Hoe werkt het traject precies?

Om je loopbaanstrategie uit te stippelen werken we met 4 bewezen onderdelen:

  1. Word wakker en ontdek waar jij van droomt
  2. Weet waar je goed in bent
  3. Hieraan wil je dat jouw werk voldoet
  4. Actie! Mogelijkheden en actiestappen op een rij

Per sessie staat 1 onderdeel centraal waarin we ons samen verdiepen. Na onze kennismaking ontvang je van mij opdrachten die je thuis uitwerkt ter voorbereiding op de eerste sessie. Na de eerste sessie krijg je opdrachten mee ter voorbereiding op de tweede sessie. En zo verder voor de derde en vierde sessie.

In het begin zien we elkaar vaker. Daarna zal er langer tussen de sessies zodat je voldoende tijd hebt om aan je Loopbaanplan te werken. Aan het einde heb je daarin jouw loopbaanstrategie uitgewerkt en is het helder waar je voor wilt kiezen:

  • Je kiest om te blijven werken waar je nu werkt, maar brengt verandering aan in je manier van werken
  • Je kiest om te blijven werken waar je nu werkt maar dan met een andere functie of andere werkzaamheden
  • Je kiest ervoor om dezelfde functie bij een ander bedrijf uit te voeren of daarin als zelfstandige te gaan werken
  • Je kiest ervoor om een nieuwe functie bij een ander bedrijf uit te voeren of daarin voor jezelf te beginnen
  • Je kiest ervoor om verschillende functies of werkzaamheden met elkaar te combineren
Hoe vaak en wanneer zijn de sessies?

We plannen de sessies altijd samen in overleg in op een doordeweekse dag. In het begin zien we elkaar vaker en zit er tussen de sessies circa 2 a 3 weken. Daarna zien we elkaar met een tussenpose van 4 weken. Zodat je de tijd hebt om de opdrachten uit te voeren. En we de resultaten en waar je tegenaan loopt kunnen bespreken in de volgende sessie.

Wat houdt de tussentijdse support in?

In de maanden dat we samenwerken kun je mij doordeweeks al jouw vragen stellen via de mail of een spraakbericht in Whatsapp. Op werkdagen kom ik er binnen 24 uur bij je op terug.

Hoe zit het met afzeggen van een sessie?

Een sessie kun je tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen of in overleg samen verplaatsen.

Is de investering inclusief of exclusief BTW en kan ik ook in termijnen betalen?

Betaal je het traject privé? Dan geldt het particuliere tarief van € 988 inclusief BTW. Betaling in 2 termijnen van € 495 inclusief BTW is ook mogelijk. Ben je in loondienst? Ga dan in gesprek met je werkgever. Veel werkgevers hebben namelijk een jaarlijks budget voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Vaak is het mogelijk om dit in te zetten voor een professioneel coachingstraject. Ook al kan dat betekenen dat je misschien kiest voor verandering in functie/werkzaamheden of een andere baan straks. Een goede werkgever stimuleert juist je ontwikkeling daarin want hij heeft er uiteindelijk ook niets aan als jij blijft zitten op de plek waar jij het niet naar je zin hebt en daardoor minder effectief werkt.

Betaal je via je werkgever (of ben je ondernemer) dan geldt het zakelijke tarief van € 988 exclusief 21% BTW.  Dit is het standaard tarief. De investering kan in 1 keer betaald worden of in 2 termijnen van € 495 exclusief BTW. Zakelijk kan de BTW teruggevraagd worden.

Alles wat je met mij deelt is vanaf het allereerste contact altijd vertrouwelijk. Ik zal dan ook nooit zomaar je persoonlijke coachingsvraag of informatie delen met je werkgever.

Ik merk dat ik het spannend vind om zo’n investering te doen, wat nu?

Ik snap dat je dat spannend vindt. En dat is helemaal niet gek. Je mag het ook spannend vinden. De vraag is alleen: hoe lang blijf je wikken en wegen als je eigenlijk al diep van binnen weet dat dit de de stap is die je nodig hebt om vooruit te komen? Laat je je weerhouden om die blijvende verandering te creëren waar je je hele leven wat aan hebt?

En wat is de prijs die jij nu persoonlijk betaalt? Wat kost het langer blijven twijfelen jou? Hoeveel energie en frustratie, omdat je de dingen blijft doen die niet voor je werken? Met andere woorden wat kost het jou persoonlijk als je het niet doet?

Ben je in loondienst? Ga dan zeker in gesprek met je werkgever. Als je privé een coachingstraject doet, hoeft dat namelijk niet altijd te betekenen dat je alles zelf moet betalen. Veel werkgevers hebben een jaarlijks ontwikkel- of opleidingsbudget voor hun medewerkers. Ga dus bij je werkgever na of dit het geval is en of professionele coaching voor jouw ontwikkeling hieronder valt. Voor een werkgever is het tenslotte een groot voordeel als jij goed in je vel zit en daardoor effectiever werkt. Ook al kan dat betekenen dat je misschien wilt kiezen voor verandering in functie/werkzaamheden of een andere baan straks. Een goede werkgever stimuleert juist je ontwikkeling daarin en heeft er uiteindelijk ook niets aan als jij blijft zitten en niet optimaal je capaciteiten benut omdat je het niet naar je zin hebt.

Ik heb een andere vraag

Heb je een ander vraag, twijfel je of wil je even overleggen? Stuur me gerust een mail

Ik wil de gratis sessie aanvragen

 

Terug naar: Eigen.wijs werken met passie