Masterclass Stop met overdenken – 9 maart

Gratis online Masterclass 

“Ontdek hoe je stopt met alles overdenken zonder 3 uur te mediteren in de lotushouding”

Woensdag 9 maart van 19:30 tot 20:45 uur

Er zijn maar 25 plekken beschikbaar, dus reserveer snel je plek. Deze Masterclass is nu eenmalig gratis (t.w.v. van € 234). 

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het ontvangen van e-mails en verwerking van je persoonsgegevens volgens de privacyverklaring. Afmelden kan op elk moment.

Herken je dit?

  • Je maakt je regelmatig zorgen over dingen die gebeurd zijn, gevoerde gesprekken, hoe je het anders had kunnen doen en wat er allemaal zou kunnen gebeuren
  • Je blijft malen en twijfelen over de juiste keuze, perfecte oplossing en rust niet voordat je dit tot in detail uitgedacht hebt
  • Je blijft allerlei scenario’s analyseren die mogelijk aan de orde zouden kunnen komen en ligt er soms tijden wakker van
  • Als je eindelijk even rust hebt, dan beginnen de gedachtes toch weer op te poppen. Je kunt dan vaak niet stoppen met denken en vervalt van kleine in steeds grotere gedachtes
  • Je voelt je soms alleen en gevangen in je hoofd en al je gedachtes en vraagt je af of je de enige bent die zich zo druk maakt

Dit zeggen anderen over mij

 

“Haar energie van oprechte aandacht zorgt ervoor dat je zelf je puzzelstukjes op de juiste plek kunt leggen.”

Fred Stapel – Manager Pensioencommunicatie

 

“De sessies met Cyrina hebben mij geholpen om meer inzicht te krijgen in bepaalde gedragspatronen, waar deze vandaan komen, en wat voor impact deze hebben op mijzelf en mijn omgeving.”

Ellen

 

“Ze wist de kracht uit mij te halen door de juiste vragen te stellen, in plaats van te oordelen over wat ik doe.”

Bram

Alle volledige referenties lees je op de pagina Referenties.

Je weet dat je iets moet met je overdenken, want dingen lopen niet zoals je wilt

  • Je bent een echte denker en hebt veel aan je denkkant, maar je wilt weten hoe je niet meer blijft malen over wat je het beste kunt doen
  • Je zou willen dat je controle hebt over je denken. Dat je weet hoe je jouw eindeloze gedachtestroom stop kunt zetten als het anders gaat dan je dacht. Op een praktische en concrete manier
  • Je wilt de juiste kennis hebben over waarom je steeds zo blijft overdenken, analyseren, twijfelen en welke vervolgstap je kunt zetten hierin. Je weet wel dat je hier verandering in wilt, maar je weet gewoon niet hoe.

Laat mij je helpen om inzicht te krijgen in hoe je denken werkt. Als je grip wilt krijgen op je denken is het belangrijk dat je leert te gaan samenwerken met je hoofd. En dat start met het ontdekken van je automatische denkpiloot. Als je begrijpt hoe die te werk gaat, dan weet je ook hoe je hier anders mee om kunt gaan.

Want je hoeft niet op die automatische denkpiloot te blijven staan. Jij hebt de keuze om zelf achter het stuur te stappen. En ik snap dat je die denkpiloot gewend bent en nu waarschijnlijk denkt, ja maar hoe dan? Laat me je op een concrete manier inzicht geven in de keuzes die jij hierin kunt maken. Zodat je kunt zien wat jouw volgende stap is om weer ruimte in je hoofd te krijgen.

Meld je nu aan voor de online Masterclass op 9 maart

Ontdek op een praktische en concrete manier je automatische denkpiloot waardoor je onrust hebt in je hoofd. En wat je kunt doen om ruimte en rust kunt creëren.

Meld je aan voor de Masterclass op woensdag 9 maart van 19:30 uur tot 20:45 uur. Zorg dat je deze kans pakt, er zijn maar 25 plekken beschikbaar voor deze tijdelijk gratis Masterclass (ter waarde van € 234).

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het ontvangen van e-mails en verwerking van je persoonsgegevens volgens de privacyverklaring. Afmelden kan op elk moment.

Dit kun je verwachten van de Masterclass:

  • In 75 minuten ontdek je jouw automatische denkpiloot en hoe deze je vasthoudt in steeds weer hetzelfde denkrondje
  • Je krijgt helder dat je hier zelf verandering in kunt brengen en grip kunt krijgen op jouw manier van denken
  • Je kunt je vragen stellen (dit kan in de chat en is voor anderen niet zichtbaar). Als je zeker wilt weten dat je vraag aan bod komt, kun je ‘m van tevoren mailen

Na deze Masterclass weet jij:

  • Hoe jouw automatische piloot achter het stuur zit van jouw denken, wat zorgt voor een vol en onrustig hoofd
  • Welke keuzes jij hebt om zelf het stuur te kunnen pakken, zodat je hoofd niet je leven bepaalt
  • Wat blijven overdenken doet met jouw energie, tijd, perceptie en je omgeving
  • Welke vervolgstap jij kunt zetten om te werken aan ruimte en rust in je hoofd 

 

“Cyrina is nauwkeurig, professioneel en houdt zich aan gemaakte afspraken. Je kan op haar bouwen.”

Wardell Amerika MD – Co-founder van Pacea

 

“Ik voelde me vrij om zaken te vertellen, ze neemt de tijd en luistert goed en dat spreekt vertrouwen uit. Het traject gaf in elk gesprek inzichten.”

Danny

Alle volledige referenties lees je op de pagina Referenties.

Even voorstellen

Hoi, ik ben Cyrina Osefius en het fascineert me al jaren hoe je zelf met je mindset invloed hebt op de keuzes die je elke dag maakt. Maar vooral hoe onbewust we vaak hiervan zijn.

In de afgelopen jaren heb ik mezelf daarin verdiept op allerlei vlakken. Met mijn eigen ervaring, werken aan persoonlijke ontwikkeling, boeken, trainingen, opleiding en mensen die ik heb geholpen, heb ik vooral geleerd dat het belangrijk is dat je jouw eigen manier ontdekt. Jouw manier om keuzes te maken die voor je werken, in plaats van tegen.

Ik besloot in het diepe te springen in 2021 en me volledig te richten op coaching om zoveel mogelijk denkers hiermee te helpen. Het is mijn missie om denkers te helpen ontdekken hoe zij meer vrijheid en rust ervaren. Door vanuit inzicht de voor hen juiste keuzes te maken. Zodat zij rust in hun hoofd krijgen en tijd hebben voor wat écht belangrijk is.

Ik ben geboren en getogen in die mooie stad achter de duinen als een echte denker. Waarvan ik inmiddels de krachtige kant heb leren omarmen zonder dat het me tegenwerkt. Vanaf mijn pubertijd heb ik migraine en ook daarin heb ik gelukkig stappen leren zetten om het te omarmen. En met omarmen bedoel ik: ruimte creëren voor acceptatie. Inzien dat het bij me hoort, maar niet alles is wat ik ben. Het definieert me niet.

Het is mijn kracht om met mijn analytische vermogen snel verbanden te leggen en tot de kern te komen. Waarmee ik je help om als denker te stoppen met overdenken en ruimte en rust in je hoofd te krijgen.

Ik help mijn klanten hiermee om overzicht en rust te creëren in hun hoofd. En vanuit inzicht op hun eigen manier keuzes te maken en juiste actiestappen te zetten. Want ik kan het je wel vertellen. Maar daar heb je niks aan. Het gaat erom dat jij zelf ontdekt hoe het voor jou werkt en gaat doen. Daarom bied ik complete en persoonlijke 1 op 1 coachingspakketten waarin ik je ontzorg met overzicht en structuur om samen op jouw ontdekkingstocht te gaan. Zodat jij optimaal je leerproces kunt doorlopen en leert wat je moet doen als je merkt dat je hoofd weer de controle wil overnemen.

Pas dan krijg je die blijvende verandering en rust in je hoofd. En dát gun ik elke denker.

Je leest mijn hele verhaal op de Over mij pagina.

Pak zelf het stuur van jouw denken

Meld je nu aan voor de online Masterclass op woensdag 9 maart van 19:30 tot 20.45 uur. De waarde van deze Masterclass is € 234 en is nu eenmalig gratis. Mis het niet, er zijn maar 25 plekken beschikbaar.

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het ontvangen van e-mails en verwerking van je persoonsgegevens volgens de privacyverklaring. Afmelden kan op elk moment.

 

Gecertificeerd coach

Ik ben een gecertificeerd coach en heb mijn opleiding bij NONONS afgerond. Als professional ben ik aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en werk ik volgens deze richtlijnen.