Traject: Eigen.wijs werken met passie

Coachingstraject: Ik ben eigen.wijs en werk met passie 

3 MAANDEN

Werken met knallende energie door te leren kiezen voor wat bij jou past.

Persoonlijk 1 op 1 coachingstraject voor als je jouw talenten wil inzetten om te werken vanuit passie.

Vraag de gratis Grip op je denken sessie aan om samen concreet te maken waar jij mee worstelt en wat je graag wilt bereiken. 

Vraag hier een gratis sessie aan

Herken je dit?

  • Je bent niet blij met je werk, je energie lekt aan alle kanten weg. Eigenlijk weet je al dat je het anders zou willen, of iets anders zou willen doen. Maar je weet gewoon niet goed hoe, of wat dan. Je blijft maar denken en malen in datzelfde rondje.
  • Of je merkt dat je niet goed weet wat het nou is dat je echt dat werkplezier geeft waar je naar op zoek bentJe kunt het niet specifiek genoeg omschrijven om die baan te vinden waar je blij van wordt.
  • De mensen om je heen geven je tips en adviezen of sturen allerlei vacatures door. Goed bedoeld natuurlijk, maar die goedbedoelde adviezen maken het eigenlijk alleen maar onduidelijker voor je wat het is dat je echt wilt en bij je past.
  • Je hebt al wel zelf vacatures doorgespit, een webinar of video gevolgd over loopbaanonderzoek of bent begonnen aan een online stappenplan dat je hebt gedownload. Maar het lukt je maar niet om er echt mee verder te gaan of de vertaalslag te maken naar jouw eigen situatie.
  • Je bent een beetje in het werk of de sector gerold waar je nu in zit of je zit er eigenlijk al te lang dan goed voor je is. Maar ja, stoppen is geen optie… want wat moet je dan gaan doen? Of zeggen tegen je werkgever?

Hoe zou het zijn als:

  • Je overzicht hebt in welke stappen je precies moet zetten om helder te krijgen wat je wilt en kunt. En je met enthousiasme en ontspanning door je loopbaanavontuur heen gaat om het werk te vinden dat echt bij je past.
  • Je specifiek weet te benoemen wat het is dat jij toevoegt. Je jouw toegevoegde waarde precies kent. En je daarmee de baan naar je toetrekt of creëert waar je van droomt.
  • Je het verschil weet tussen je talenten en vaardigheden. En je meer je talenten inzet, datgene waar je van nature goed in bent en je energie geeft. In plaats van je aangeleerde vaardigheden, dat wat je goed kunt, maar waar je nou niet echt energie van krijgt.
  • Je alle kaders loslatend teruggaat naar de kern van wie jij bent. En van daaruit ontdekt welke loopbaankeuze je wilt maken.

Dat is mogelijk als je een heldere loopbaanstrategie hebt

Door stapsgewijs een eigen loopbaanplan te maken. Waarmee je gestructureerd ontdekt wat jij wilt en kunt en wat bij jou past. Als je dit weet maak je werkkeuzes die je energie geven in plaats van kosten. En doe je datgene waar jij echt plezier uit haalt.

Met het coachingstraject ‘Ik ben eigen.wijs en werk met passie’ hoef je dit niet alleen te onderzoeken.

Ik begeleid je graag om jouw loopbaanonderzoek in behapbare stappen te doorlopen. In 3 maanden tijd maak je een eigen loopbaanplan waarbij je aan het einde van het traject jouw loopbaanstrategie helder hebt. Waardoor je weet wat je moet doen om te werken vanuit je passie, vertrouwend op jouw toegevoegde waarde, met knallende energie.

We gaan samen hiermee aan de slag vanuit de bewezen onderdelen:

  1. Word wakker en ontdek waar jij van droomt
  2. Weet waar je goed in bent
  3. Hieraan wil je dat jouw werk voldoet
  4. Actie! Mogelijkheden en actiestappen op een rij

Per sessie staat 1 onderdeel centraal. Na elke sessie krijg je opdrachten om thuis uit te werken ter voorbereiding op de volgende sessie.

Dit is wat het traject inhoudt:

  • Een volledig persoonlijk traject om in 3 maanden op jouw loopbaanavontuur te gaan. Met een duidelijk proces en begeleiding om je vol te focussen op het werken aan je loopbaanontwikkeling.
  • 4 individuele coachingssesies van 1,5 uur gebaseerd op een helder en bewezen loopbaanstappenplan.
  • Een ‘korte lijn’ met mij voor tussentijdse support in de 3 maanden dat we samenwerken.
  • Persoonlijke opdrachten en huiswerk om te werken aan jouw loopbaanstrategie zodat je een helder plan hebt.
  • Een format om je voortgang vast te leggen en bij te houden gedurende het traject. Hierdoor maak je het geleerde direct concreet en sturen we bij als dat nodig is.
  • Een telefonisch evaluatiegesprek 6 maanden na je laatste sessie. Om te bespreken hoe het sindsdien is gegaan en waar je op dat moment staat.

Dit levert het je op:

Van onduidelijkheid, tegenzin of futloos zijn naar werken vanuit passie en vertrouwen. Want jij kiest waar jij voor op wilt staan ’s ochtends. Op een manier die voor jou werkt.

  • Je hebt inzicht in waar jij echt van droomt en bent je bewust van jouw (verborgen) talenten en vaardigheden. Zodat je weet wat je kunt en wilt.
  • Je hebt helder aan welke voorwaarden je wilt dat jouw werk voldoet.
  • Je hebt een heldere loopbaanstrategie waarmee je weet welke loopbaankeuze je wilt maken en wat jouw volgende stap is om vrijer, tevredener en met knallende energie te gaan werken.
  • Je focust om vanuit je hart te kiezen voor werk dat écht bij je past. Waardoor je minder last hebt van onrust, onvrede, stress, moeheid. En meer rust, plezier, ontspanning en kracht ervaart.

Mijn belofte aan jou

Jij en ik gaan samen dit commitment aan om je oude manier van denken en gedrag te doorbreken. Ik begeleid je en support je op de stappen waar jij daar behoefte aan hebt, zodat je alles uit dit traject haalt. 

Ik help je om de stappen van jouw loopbaanonderzoek te doorlopen waarmee je ontdekt wat je wilt en kunt met je werk. Hierdoor word je je bewust van je talenten en weet je wat je te doen hebt om energie te krijgen van je werk. Zodat jij de controle hebt en kiest welke actiestappen je zet.

De investering voor deze blijvende verandering is slechts € 988

(Particulier inclusief BTW. Zakelijk exclusief 21% BTW. Betalen in termijnen is ook mogelijk. In loondienst? Ga altijd bij je werkgever na of coaching valt onder het ontwikkel- of opleidingsbudget. Kijk voor meer informatie bij de veel gestelde vragen onderaan deze pagina) 

Vraag een gratis sessie aan om samen concreet te maken waar jij precies mee worstelt. Zodat je eindelijk jouw loopbaanonderzoek echt in gang zet.

Ja, ik wil graag een gratis sessie aanvragen

Dit zeggen anderen over mij

“De communicatie was helder, van afspraak tot opdracht was allemaal goed, het voelde als ontzorgen zodat je alleen aan de slag hoeft met je ontwikkeling. Het resultaat is dat er zaken voor mij duidelijker geworden zijn, vooral inzichten in wat ik nu leuk vind in mijn huidige werk. Maar ook wat ik in mijn toekomstige werk qua talent/kunde heel graag zou willen inzetten en welke zaken pertinent niet meer. Ik merk dat het geleerde uit de sessies mij goed van pas komt waardoor ik het naar mijn zin heb op werk.”

Danny

 

“Cyrina heeft de doortastendheid die nodig is om focus te houden op het doel en te voorkomen dat een gesprek enkel over dagelijkse beslommeringen gaat.”

Bram

Alle volledige referenties lees je bij ‘Referenties’.

Nog even voorstellen

Hoi, ik ben Cyrina Osefius en het fascineert me al jaren hoe je zelf met je mindset invloed hebt op de keuzes die je elke dag maakt. Maar vooral hoe onbewust we vaak hiervan zijn.

In de afgelopen jaren heb ik mezelf daarin verdiept op allerlei vlakken. Met mijn eigen ervaring, werken aan persoonlijke ontwikkeling, boeken, trainingen, opleiding en mensen die ik heb geholpen, heb ik vooral geleerd dat het belangrijk is dat je jouw eigen manier ontdekt. Jouw manier om keuzes te maken die voor je werken, in plaats van tegen.

Ik besloot in het diepe te springen met een carrière switch in 2021 en me volledig te richten op coaching om zoveel mogelijk denkers hiermee te helpen.  Het is mijn missie om jou te helpen ontdekken hoe je uit je hoofd komt. Door vanuit inzicht te kiezen voor wat écht belangrijk voor je is. Zodat je weer de vrijheid en rust ervaart waar je naar verlangt.

Ik ben geboren en getogen in die mooie stad achter de duinen als een echte denker. Waarvan ik de krachtige kant heb omarmt zonder dat het me tegenwerkt. Met mijn sterke analytische vermogen sla ik als een spons allerlei kennis en informatie op in mijn hoofd. Mijn kracht is dat ik hierdoor snel verbanden kan leggen en tot de kern komen door dat juiste kennislaatje open te trekken. Passend bij dat moment en degene met wie ik praat.

En daarmee help ik jou graag om ook die blijvende verandering te creëren met je werk. Het gaat erom dat je gaat focussen op wat je wilt en kunt en vanuit dat startpunt je loopbaanstrategie uitstippelt. Zelf ontdekt wat bij jou past en vooral gaat doen. Om daadwerkelijk naar jezelf te luisteren en voor jezelf te kiezen. Luisteren én er naar handelen. In actie komen vanuit dat inzicht. Zodat je de volgende stap zet die voor jou klopt om eigen.wijs te werken met passie. Hoe? Dat leer ik je graag door samen jouw loopbaanonderzoek volledig te doorlopen in dit traject.

Je leest mijn hele verhaal op de Over mij pagina.

 

“ Ze was altijd goed voorbereid, wist nog precies waar we de vorige keer over hadden gesproken en kwam hier soms ook op terug.”

Ellen

 

“Ze staat voor je klaar, luistert goed en is actiegericht. Ze blijft goed rustig en laat zich niet meeslepen in de hectiek. Verder is ze betrokken, kan ze goed relativeren en heeft ze een goede dosis humor. Al deze eigenschappen kan ze ook heel goed toepassen in haar coaching.”

Wendy van Leeuwen – Communicatieadviseur

Alle volledige referenties lees je op de pagina Referenties.

Waarom wachten? De tijd om te ontdekken wat jouw volgende stap is met je werk is nu

Want dat je hier bent, dat zegt wel wat. Je bent klaar met het niet weten wat je wilt. Om nog langer jezelf door de werkweek heen te slepen en blij bent als het weekend is.

Hier langer mee doorgaan kost je nog meer energie, kostbare tijd en de rust in je hoofd. En wees eerlijk. Als je zelf had geweten hoe je hieruit kon komen, dan had je het allang gedaan toch?

Blijf niet in je eentje door worstelen. Je bent er klaar voor om jouw loopbaanonderzoek nou echt eens helemaal te gaan doen en die hulp aan te pakken.

Ja, ik wil graag een gratis gesprek

Wil je graag eerst nog wat meer weten?

Check de veelgestelde vragen

 

Gecertificeerd coach

Ik ben een gecertificeerd coach en heb mijn opleiding bij NONONS afgerond. Als professional ben ik aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en werk ik volgens deze richtlijnen.