Gratis Grip op je denken sessie

Gratis online Grip op je denken sessie van 45 minuten

Tijdens de Grip op je denken sessie bespreken we samen waarom jij zoveel in je hoofd zit. Waar worstel je precies mee? Hoe vaak heb je daar last van? We ontrafelen hoe je eigenlijk het liefst wilt dat de dingen gaan in je leven. En we bekijken wat jij nodig hebt om te starten met het krijgen van die grip op je denken. 

Elke maand heb ik 5 plekken voor een gratis sessie. Meld je aan en ik laat je zo snel mogelijk weten of je bent geselecteerd.

Vraag hier de gratis sessie aan

Aan het einde van dit gesprek weet jij:

    • Wat de grootste saboterende gedachtes zijn die je innerlijke automatische denkpiloot tettert, waardoor je nu dat overvolle drukke hoofd hebt
    • Wat jouw persoonlijke doel is, zodat je helder voor ogen hebt waar jij precies naartoe wil werken en wat je wilt bereiken 
    • Hoe je start met grip krijgen op je denken, zodat je weer tijd, ruimte en energie hebt voor wat je belangrijk vindt

Vraag de sessie aan en dan kijken we samen waar jij op dit moment staat, waar jij graag naartoe wilt en wat er nodig is om dat te bereiken. We maken daarbij meteen kennis en bespreken wat jou verder kan helpen. Die hulp kan zijn dat we samen verder aan de slag gaan met een coachingstraject. Of een verwijzing naar iemand of iets anders als ik denk dat dat passender is voor jouw situatie.

Dit gesprek doen we via Zoom en is 100% vrijblijvend.

Wil je kennismaken en weten hoe je grip krijgt op je denken? Vraag dan deze sessie aan

Het belangrijkste is dat jij graag inzicht wilt krijgen in hoe jij jouw denken kunt aanpakken. Dat spannend of lastig vinden of de gedachte ‘Ja, maar hoe dan?!’ hebben, is helemaal niet erg. Ik ben er voor je om je daarmee te helpen.

Ik kijk er naar uit om je digitaal te ontmoeten!

Ja, ik wil graag de gratis sessie aanvragen

Ik heb maandelijks maar 5 plekken voor een gratis sessie, dus wacht niet te lang met aanvragen als je merkt dat dit je aanspreekt. Je hoeft niet in je eentje in gedachten te blijven door worstelen, hopend op het verlossende antwoord. Laten we samen kijken naar hoe je dit oplost.

 

Gecertificeerd coach

Ik ben een gecertificeerd coach en heb mijn opleiding bij NONONS afgerond. Als professional ben ik aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en werk ik volgens deze richtlijnen.