Traject: Eigen.wijs samenwerken met je denken

Coachingstraject: Ik ben eigen.wijs en werk samen met m’n denken

4 MAANDEN

Ontspanning, ruimte en plezier door inzicht, het doorbreken van jouw vicieuze denkcirkel, keuzes maken die bij jou passen en het zetten van de juiste actiestappen, op jouw eigen manier.

Persoonlijk 1 op 1 coachingstraject dat je als denker helpt aan ruimte en rust in je hoofd zodat je weer ontspanning en tevredenheid in je leven ervaart.

Vraag de gratis Grip op je denken sessie aan om samen concreet te maken waar jij mee worstelt en wat je graag wilt bereiken.

Vraag hier een gratis sessie aan

Herken je dit?

  • Je tijd wordt steeds weer opgeslokt door alles wat er gedaan moet worden, dingen die tussendoor komen. Je blijft doorgaan om zoveel mogelijk af te krijgen, maar aan het einde van dag voel je je nog steeds gehaast en opgejaagd en eigenlijk helemaal niet voldaan.
  • Je hebt veel aan je kop. Die harde schijf van je loopt voller en voller omdat er van alles door je hoofd speelt. Soms kun je er niet van in slaap komen of schrik je zelfs ’s nachts ineens wakker waarna je tijden blijft draaien. Je wil gewoon goed slapen.
  • Je voelt je soms alleen en gevangen in je hoofd en al je gedachtes en vraagt je af of je de enige bent die zo denkt. Het liefst deel je je gedachtes ook eigenlijk met niemand.
  • Als je vrij bent, thuis of met vrienden ben je er niet helemaal bij met je aandacht. Waarom denk je nou weer aan van alles? Waarom kun je niet gewoon de dingen loslaten en lekker genieten?
  • Als je er nu echt even bij stilstaat, merk je dat je eigenlijk best vaak uitgeblust bent. Je komt niet toe aan de leuke dingen die je graag wilt doen en waar je plezier uit haalt.
  • Je bent eigenlijk helemaal niet tevreden met hoe bepaalde dingen gaan in je leven nu. Ergens diep van binnen weet je wel dat jij degene bent die hier verandering in aan kan brengen. Maar hoe dan?

Hoe zou het zijn als:

  • Je controle hebt over je denken omdat je weet hoe je jouw eindeloze gedachtestroom stop zet. Waardoor je weer overzicht hebt en rust.
  • Je weer ontspannen bent en relaxed voelt. Zodat je je vrij voelt om te genieten van je vrije tijd en dingen te doen die je echt blij maken. Alleen, met je gezin, familie of vrienden. Of gewoon even helemaal niks doen en je je daar niet schuldig over voelt.  
  • Je niet meer het gevoel hebt dat je steeds achter de feiten aanloopt en er iets belangrijk is dat je vergeten bent. Omdat je weet hoe je weer ruimte maakt op die harde schijf in je hoofd.
  • Je op tijd pauze neemt en niet meer je agenda helemaal vol laat lopen, omdat je de signalen van je denken en lijf herkent om in balans te blijven.
  • Je niet meer hele gesprekken en situaties in je hoofd blijft overdenken, maar naast je neerlegt wat je anders had moeten zeggen of doen of hoe de ander reageerde.
  • Het ook prima is niet van tevoren alles te weten, uit te zoeken of eindeloos te analyseren. Omdat je weet hoe je dingen loslaat.

Dat is mogelijk als je leert samenwerken met je denken

Door het ontwikkelen van een mindset die jou helpt in plaats van belemmert. Elke dag komen er tienduizenden gedachten voorbij in je hoofd. Vaak ben je je hier niet bewust van, omdat je zonder dat je het door hebt op de automatische denkpiloot staat. Maar onbewust neem je die gedachtes die je innerlijke denkpiloot tettert wel voor waar aan. Jouw manier van denken, oftewel jouw mindset, beïnvloedt namelijk hoe jij je voelt en naar dat gevoel ga jij je gedragen. Als jij je hiervan bewust wordt, heb je de keuze om eigen.wijs te zijn en hier mee om te gaan op een manier die vóór je werkt.

Als je eigen.wijs bent dan weet je hoe je jouw vicieuze denkcirkel doorbreekt. Met het coachingstraject ‘Ik ben eigen.wijs en werk samen met m’n denken’ begeleid ik je hiernaartoe. Zodat je leert je zorgen van je af te zetten en te ontspannen. 

Ik begeleid je graag om jouw leerproces hierin in behapbare stappen te doorlopen. In 4 maanden werken we actief samen aan jouw mindset, patronen en gedrag. Je leert jezelf nog beter kennen. Je leert op jezelf reflecteren en manieren om zaken voortaan anders aan te pakken dan je nu doet. Zodat je op jouw manier leert kiezen en doen wat je vrijheid en rust geeft. 

Samen zorgen we dat je structureel aan de slag bent, gefocust werkt en gemotiveerd blijft.

Ik werk met uiteenlopende (wetenschappelijk onderbouwde) methodieken, theorieën en oefeningen en pas deze aan op wat het beste bij jou past én wat jij wilt. Je hebt namelijk altijd zelf invloed op wat je wilt bespreken, waar je aan wilt werken en hoe je dat wilt doen. Het gaat erom dat de coaching bij jou past, de juiste snaar raakt, verandering in gang zet en je vooruit helpt. 

Dit is wat het traject inhoudt:

  • Een volledig persoonlijk traject om in 4 maanden op jouw ontdekkingstocht te gaan om jezelf verder te ontwikkelen. Met een duidelijk proces en begeleiding om je vol te focussen op het werken aan je groei om die blijvende verandering te maken.
  • 6 individuele coachingssesies van 1,5 uur gericht en afgestemd op jouw behoefte en situatie.
  • Een ‘korte lijn’ met mij voor tussentijdse support in de 4 maanden dat we samenwerken.
  • Persoonlijke oefeningen, tools en huiswerk om te werken aan je blinde vlekken en gedragspatronen zodat je bewust wordt hoe het voor jou werkt en gestructureerd de juiste actiestappen zet.
  • Een format om je voortgang vast te leggen en bij te houden gedurende het traject. Hierdoor maak je het geleerde direct concreet en sturen we bij als dat nodig is.
  • Een telefonisch evaluatiegesprek 6 maanden na je laatste sessie. Om te bespreken hoe het sindsdien is gegaan en waar je op dat moment staat.

Dit levert het je op:

Van onrust, stress, onvrede, niet in controle voelen, naar de regie hebben over jouw denken en de keuzes die je maakt. Je zet de kracht van je denken in. Op jouw eigen manier. De manier die voor jou klopt.

  • Je hebt inzicht in je (onbewuste) belemmerende denkpatronen die jou tegenhouden en stil doen staan.
  • Je weet hoe je jouw diepgewortelde patronen doorbreekt op jouw manier en je herkent je denkersvalkuilen. Dit zorgt ervoor dat je weet hoe je ingrijpt op je vicieuze denkcirkel.
  • Je ontwikkelt een mindset die jou helpt. Zodat je de keuzes maakt die kloppen en werken voor jou.
  • Je komt in actie en zet stappen in je dagelijks leven op wat je hebt te veranderen en accepteren. Hiermee creëer je die blijvende verandering waar je de rest van je leven profijt van hebt.
  • Je weet wat jouw belangrijkste waarden zijn en hoe je je focust op dát wat voor jou echt belangrijk is. Zodat je weet hoe je omgaat met stress, onrust, tijdgebrek, onvrede. En je weer vrijheid, energie en ontspanning ervaart.

Mijn belofte aan jou

Jij en ik gaan samen dit commitment aan om je oude manier van denken en gedrag te doorbreken. Ik begeleid je en support je op de stappen waar jij daar behoefte aan hebt, zodat je alles uit dit traject haalt. 

Ik help je om jouw eigen manier te ontdekken om de voor jou juiste keuzes te maken en juiste actiestappen te zetten. Hierdoor word je je bewust van de invloed van jouw mindset en weet je wat je moet doen als je terug neigt te vallen in je oude denkpatronen. Zodat jij, in samenwerking met je denken, degene bent die de grip heeft en achter het stuur zit.

De investering voor deze blijvende verandering is slechts € 1.444

(Particulier inclusief BTW. Zakelijk exclusief 21% BTW. Betalen in termijnen is ook mogelijk. In loondienst? Ga altijd bij je werkgever na of coaching valt onder het ontwikkel- of opleidingsbudget. Kijk voor meer informatie bij de veel gestelde vragen onderaan deze pagina) 

Vraag een gratis sessie aan om samen concreet te maken waar jij mee worstelt en wat je precies anders wilt. Zodat je jouw blijvende verandering waar je je hele leven profijt van hebt, in gang zet.

Ja, ik wil graag een gratis sessie aanvragen

Dit zeggen anderen over mij

“Cyrina heeft een heldere aanpak wat te verwachten van het traject, ze is geduldig waardoor je je op je gemak voelt om zaken op tafel te leggen. Een menselijke aanpak!”

Danny

 

“Cyrina is professioneel, coöperatief en doelgericht. De gesprekken hadden een heldere structuur, ik werd serieus genomen en tegelijkertijd wist ze de vinger steeds op de zere plek te leggen.” 

Bram

 

“Ze blijft goed rustig en laat zich niet meeslepen in de hectiek. Verder is ze betrokken, kan ze goed relativeren en heeft ze een goede dosis humor. Al deze eigenschappen kan ze ook heel goed toepassen in haar coaching.”

Wendy van Leeuwen – Communicatieadviseur

 

“Cyrina is nauwkeurig, professioneel en houdt zich aan gemaakte afspraken. Je kan op haar bouwen.”

Wardell Amerika MD – Co-founder van Pacea

Alle volledige referenties lees je op de pagina Referenties.

Nog even voorstellen

Hoi, ik ben Cyrina Osefius en het fascineert me al jaren hoe je zelf met je mindset invloed hebt op de keuzes die je elke dag maakt. Maar vooral hoe onbewust we vaak hiervan zijn.

In de afgelopen jaren heb ik mezelf daarin verdiept op allerlei vlakken. Met mijn eigen ervaring, werken aan persoonlijke ontwikkeling, boeken, trainingen, opleiding en mensen die ik heb geholpen, heb ik vooral geleerd dat het belangrijk is dat je jouw eigen manier ontdekt. Jouw manier om keuzes te maken die voor je werken, in plaats van tegen.

Ik besloot in het diepe te springen in 2021 en me volledig te richten op coaching om zoveel mogelijk denkers hiermee te helpen. Het is mijn missie om jou te helpen ontdekken hoe je uit je hoofd komt. Door vanuit inzicht te kiezen voor wat écht belangrijk voor je is. Zodat je weer de vrijheid en rust ervaart waar je naar verlangt. Dit doe ik als gecertificeerd coach. Omdat ik het belangrijk vind om je op een professionele en deskundige manier te helpen. Ook ben ik daarom aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en werk ik volgens deze richtlijnen.

Ik ben geboren en getogen in die mooie stad achter de duinen als een echte denker. Waarvan ik de krachtige kant heb omarmt zonder dat het me tegenwerkt. Met mijn sterke analytische vermogen sla ik als een spons allerlei kennis en informatie op in mijn hoofd. Mijn kracht is dat ik hierdoor snel verbanden kan leggen en tot de kern komen door dat juiste kennislaatje open te trekken. Passend bij dat moment en degene met wie ik praat.

En daarmee help ik jou graag om ook die blijvende verandering te creëren en rust in je hoofd te krijgen. Het gaat erom dat je leert hoe je de voor jou juiste keuzes maakt. Waarbij je daadwerkelijk luistert naar jezelf. Luistert én er naar handelt. Dus eigen.wijs in actie komen vanuit dat inzicht, zodat je de actiestappen zet die kloppen voor jou. Hoe? Dat leer ik je graag door samen jouw eigen manier te ontdekken en ervaren in dit traject.

Je leest mijn hele verhaal op de Over mij pagina.

 

“Ze legde duidelijk en geduldig uit en legde goede verbanden met mijn situatie. Ik heb al enkele veranderingen bij mezelf gezien waar ik profijt van heb en welke ik zeker vast wil houden. Naar de toekomst toe wil ik ook bij grotere, spannendere zaken mijn perfectionisme los kunnen laten.”

Ellen

 

“Haar communicatie is heel fijn en duidelijk. Ze houdt zich aan de afspraken. Cyrina is een heel fijn en open persoon, waarmee je makkelijk en snel een connectie kan maken en makkelijk mee kan praten.”

Marisha Stepanian – Founder van Culture Your BRND

 

“Afspraak is afspraak. En dan net een stapje verder. Cyrina is een professional in alles wat ze doet.”

Fred Stapel – Manager Pensioencommunicatie

Alle volledige referenties lees je op de pagina Referenties.

Waarom wachten en alleen blijven worstelen? De tijd voor die blijvende verandering is nu

Want dat je hier bent, dat zegt wel wat. Je bent het zat om continue te denken en zoeken naar de juiste oplossingen en keuzes. Het blijven overdenken, analyseren en twijfelen over wat het beste is.

Hier langer mee doorgaan kost je nog meer energie, kostbare tijd en de rust in je hoofd. En wees eerlijk. Als je zelf had geweten hoe je hieruit kon komen, dan had je het allang gedaan toch?

Blijf niet in je eentje eigenwijs door worstelen. Je bent er klaar voor om die hulp aan te pakken en jouw manier van denken blijvend te veranderen.

Ja, ik wil graag een gratis gesprek

Wil je graag eerst nog wat meer weten?

Check de veelgestelde vragen

 

Gecertificeerd coach

Ik ben een gecertificeerd coach en heb mijn opleiding bij NONONS afgerond. Als professional ben ik aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en werk ik volgens deze richtlijnen.